aszombie.blogg.se

Mitt liv med Ankyloserande Spondylit, mina drömmar och drivkraft. Kunde knappt gå för några år sedan och hade nästan gett upp. Nu har jag genomfört 9st Svenska Klassiker, 1st Halvklassiker, 2st Vasaloppstripplar, 2,5st Höga Kusten Trail, 2st Olympisk Triathlon distans och min första IronMan (2019). Drömmer om att fortsätta leva det liv jag vill leva med knäartros och en reumatisk sjukdom.

V17 - Toppform redan?

Publicerad 2018-04-30 20:16:53 i Allmänt, Cykel, Gym, Kost, Träning,

Mitt mål 2018 är att klara min 4:e Svenska Klassiker, min 2:a Trippelvasa och min 3:e Höga Kusten Trail.


Träningen blev totalt 5h 10min fördelade på:

- 117km Racer/MTB

- 1 Gympass


Skralt med löpning och som vanligt simningen. Men löpningen är jag inte orolig för. Lite värre med simningen. Det är viktigt att nöta teknik och timmar.


Desto bättre med racingen! Tänkte åka med teamet på tisdagsträningen. Det är ovärderligt att träna växlingar i grupp. Dessvärre skrämde det ostadiga vädret bort de flesta. Och sedan var några utomlands och tränade. Det var jag ensam på racer och sedan 2st MTB åkare. Väldigt mikrokort tänkte jag "vad synd". Sen tog hornen vid. Upplagt för ett tröskelpass. Det var blött ute, lite duggregn, jag hade glömt vatten hemma och sedan var jag solo. Dessutom var jag inne på 24:e fastetimman...


Passet på drygt 6mil gick grymt bra. Solokörde 6mil på 2h, dvs snittade 30km/h för första gången solo. Jag fick inga dippar utan kunde kräma på hela vägen. Kände mig urstark i mina mått mätt!


Höjdpunkt var att hämta ut Team kläderna till Vätternrundan med Ride of Hope! Känns bra att stödja barncancerfonden på detta sätt! Snygga kläder så det förslår 💪🚴‍♂️😊


(null)

Helgen firades i Göteborg och Tomas Ledin på Rondo! En 66-årig artist som förebild! Han körde 110% på scen!

Veckan avslutades med samma runda som i tisdags fast omvänt. Blev tröskelpass här igen. Järnet hela vägen och jag kände mig superstark igen! Nu blev snittet 31,1km/h! Jag är väldigt nöjd! Om jag inte åkt för få och för korta distanspass än så känner jag mig i väldigt bra form (hittills).

Har nu bara åkt 536 km och vill minst åka lika mycket till...
(null)




Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela