aszombie.blogg.se

Mitt liv med Ankyloserande Spondylit, mina drömmar och drivkraft. Kunde knappt gå för några år sedan och hade nästan gett upp. Nu har jag genomfört 9st Svenska Klassiker, 1st Halvklassiker, 2st Vasaloppstripplar, 2,5st Höga Kusten Trail, 2st Olympisk Triathlon distans och min första IronMan (2019). Drömmer om att fortsätta leva det liv jag vill leva med knäartros och en reumatisk sjukdom.

V11 - Spin of Hope

Publicerad 2018-03-18 18:34:46 i Allmänt, Cykel, Gym, Löpning, Simning, Träning,

Mitt mål 2018 är att klara min 4:e Svenska Klassiker, min 2:a Trippelvasa och min 3:e Höga Kusten Trail.


Träningen blev totalt 10h 55min fördelade på:

- Ca 250km Spinning

- 1 Gympass

- Löpning 10km

- Simning ca 700m


Fortfarande lite smått "bakis" i kroppen i början av veckan. Men formen känns fortfarande bra! Till och med på gym känns uthålligheten grymt bra!


Simningspassen hann jag inte med tis och tors tyvärr. Vill som sagt nöta på med 2-3 pass i veckan. Löppasset blev ett kortare milpass i lugnt skönt tempo i härligt friskt vinterluft. Men visst längtar man till vårluften nu!


Spinningen var av lugnare slag då jag tänkte köra Spin of Hope på lördagen. 6 pass uppbokade som blev 7h, då jag skulle hoppa in på ett extrapass.


Spinna 7h har jag aldrig gjort så bäst att ta med sig normalt energiintag för mina distanslopp. Sportdryck, barer, geler samt Snickers för spinning mellan 12:00-19:00 😊


Spin of Hope gick bra! Hade nog en "sockertopp" efter 2h, då jag helt plötsligt gäspade och höll på att somna... Tacka vet jag LCHF kost 😊 Annars gick det som sagt bra! Instruktörerna avlöste varandra och tiden gick fort ändå. Tog såklart inte ut mig men ökade kraften efter 5h lite lätt. Sista timmen var det bara att kräma ut det sista!


Väldigt nöjd med passet och jag hade tur med! Jag vann en hotellnatt och startplats på en utlottning på sista passet 😊



(null)     

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela