aszombie.blogg.se

Mitt liv med Ankyloserande Spondylit, mina drömmar och drivkraft. Kunde knappt gå för några år sedan och hade nästan gett upp. Nu har jag genomfört 9st Svenska Klassiker, 1st Halvklassiker, 2st Vasaloppstripplar, 2,5st Höga Kusten Trail, 2st Olympisk Triathlon distans och min första IronMan (2019). Drömmer om att fortsätta leva det liv jag vill leva med knäartros och en reumatisk sjukdom.

Skön simning

Publicerad 2019-01-28 20:29:24 i Allmänt, Cykel, Gym, Kost, Längdskidor, Löpning, Simning, Triathlon, Träning,

Äntligen ett crawlpass och nu fick jag extraögon. Filmning och coachning. Vattenläget ser bra ut jmf med typ 2 år sedan. Däremot så har jag en del att träna på för att få bättre fart. Allt från handisättning, dragläge, coreaktivering och fotsträckning.

Har fått övningar för att få till tekniken och farten. Frågan är när jag hinner få till passen, helst 2ggr/v.

Också en skön sak var längdåkning på hemmaplan. Fick till ett 2-mila pass och denna gång lugnare tempo.

Veckans träning kommer bli: Trampmaskin varvat med racer, gåstavar-gå och löpa backe upp/ner och styrketräning. Alla dessa för att stärka knäet och leder för löpning. Övrigt 3 spinningpass och minst 2 simning. Helst ett pass längd också innan Vasaloppet. Totalt 9-11 pass och ca 10-11h ska det vara enligt schemat.

Men det är lite pusslande att få till alla pass. Kontinuitet är ledordet och att inte köra för hårt. Alla pass har ett syfte. Bygga styrka, bygga uthållighet, bygga explosivitet, bygga koordination , osv. 

Håller i kosten, Paleoliknande. Men är inte sträng utan unnar mig lite kolhydrater ibland. Bio impedans ser bättre ut igen så läxan är att inte köra tävlingsfart (än). Inte bli sliten, inte bli nedsatt, inte missa andra pass, inte missa kontinuiteten. 

Nu kör vi 💪👍😊
 

(null)



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela