aszombie.blogg.se

Mitt liv med Ankyloserande Spondylit, mina drömmar och drivkraft. Kunde knappt gå för några år sedan och hade nästan gett upp. Nu har jag genomfört 9st Svenska Klassiker, 1st Halvklassiker, 2st Vasaloppstripplar, 2,5st Höga Kusten Trail, 2st Olympisk Triathlon distans och min första IronMan (2019). Drömmer om att fortsätta leva det liv jag vill leva med knäartros och en reumatisk sjukdom.

6:e klassikern klar detta märkliga år!

Publicerad 2020-10-13 18:03:58 i Allmänt, Cykel, Längdskidor, Löpning, Simning, Triathlon, Tävling,

(null)

Lidingöloppet@lidingö är klart! Mitt mål var under 3h men backarna sög tag i bena så jag kom in på 03:10. Jag är dock jättenöjd!

Totalt denna vecka har jag sprungit 80km! Jag är inne i min 57:e Runstreak dag idag. Jag känner mig seg och stark ändå men hade inte den pigghet som krävs. Min artros kändes av lite efter 20km men jag höll ändå i det ok.

Dessutom får man inte glömma bort att det var en annorlunda tävling! Folktomt, ingen musik eller hejarop. 

Detta är ett märkligt år!

Klassikeråret började bra med pb i öppet spår och längdåkningen. Livsfarliga, hala och isiga spår för mig. Det gick fort men var inte kul alls då det kunde gått illa! Dessutom bröt min kära Marie halvvägs ❤️ Det var skoningslös skidåkning i år.

En vecka senare lade jag ut längdskidorna på startlinjen till Vasaloppet! Men då startskottet gick så satt jag utan ork och kraft i bussen. Jag satt över 1h på toaletten från en uppladdad Hulken till en matt Sengångare.

Sedan blev det ännu märkligare!

Från mitten av mars blev mitt arbetskontor flyttat hem till ett hemkontor. Redan första veckan tog jag beslut att jag måste vara rörligare hemma än jag är på jobbet. Väldigt tidigt infördes digitala fikamöten, walk and talk och så fort jag inte skulle presentera eller visa något på mötena så använde jag mobilen som verktyg! Det blev gående möten med full av energi! Organisatorisk och social arbetsmiljö blev något vi aldrig kunde föreställa oss!

Vätternrundan blev Min Vätternrundan. Turen gick 315 runt Södermanland! Det blev en tuff åkning i sol, moln, regn och hagel! Tur att jag hade Team Cykeltjänst med mig som gjorde turen till något att minnas på flera sätt. Start och stopp på Torget, grym känsla!

Vansbrosimning blev Vansbrosimning Home Edition. Tanken var att göra denna i stugan men Covid-19 ändrade denna planering. Det blev att göra denna på hemmaplan tillsammans med min svägerska som också slutförde loppet! Det känns bättre och bättre i vattnet men farten går jag inte med mig än... Det är bara nöta vidare.

Och slutligen blev då även Lidingöloppet@lidingö genomfört! Egentligen skulle all träning och uppladdning vara till att genomföra IronMan i Barcelona i början av oktober! Beskedet kom sent att loppet flyttades till 2021 så jag hann själv flytta min startplats till 2021 före. 

Så det blev ingen IronMan 2020! Men det blev en halv distans på IronMan VR 😊 Det blev ingen IM i Barcelona men väl en halv hemmadistans tillsammans med en stor community world wide med flera tusentals deltagare.

Så summa summarum blev det ett märkligt år på alla sätt!

Det blev inga normala klassikerlopp och inte heller en superklassiker men väl hemmalopp!

Det blev ett märkligt år på ett märkligt sätt! Vad händer efter? Vad har vi lärt oss? Hur blir livet efter? 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela