aszombie.blogg.se

Mitt liv med Ankyloserande Spondylit, mina drömmar och drivkraft. Kunde knappt gå för några år sedan och hade nästan gett upp. Nu har jag genomfört 9st Svenska Klassiker, 1st Halvklassiker, 2st Vasaloppstripplar, 2,5st Höga Kusten Trail, 2st Olympisk Triathlon distans och min första IronMan (2019). Drömmer om att fortsätta leva det liv jag vill leva med knäartros och en reumatisk sjukdom.

Supertaggad igen 💪

Publicerad 2018-10-25 17:40:40 i Allmänt, Cykel, Gym, Kost, Löpning, Simning, Triathlon, Träning,

Nu är ordningen återställd! Jag har fått igång träningen kontinuerligt igen! Hungern och motivationen är tillbaka efter skadebekymmer. Detta tack vare pepp från nära/kära och framför allt efter besök hos personlig tränare.

Testresultaten är inte helt klara efter maxpulstest på cykel. Men jag har testlöpt på löpband och gått igenom grymma styrkeövningar till mina svagheter (knä, rygg). Jag känner mig oerhört motiverad att bygga grym grund för min satsning till Iron Man 2019. 

Så just nu håller jag igång med gym, spinning och simning. När alla resultat är klara blir det "all-in-IronMan". Ja... Plus då lite längdskidor/rullisar såklart. Att kombinera klassikern med ironman kommer bli perfekt! Använda klassikergrenarna som uthållighetsträning inför IM. 

Annars fortsätter jag med LCHF och försöker tänka på mer (såklart) nyttigt fett till maten. Det är lätt att slarva med fettet och då blir jag lite dåsig/matt/energifattig.

Snart kommer träningsschemat! Nu kör vi 💪👍😊

(null)     

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela