aszombie.blogg.se

Mitt liv med Ankyloserande Spondylit, mina drömmar och drivkraft. Kunde knappt gå för några år sedan och hade nästan gett upp. Nu har jag genomfört 9st Svenska Klassiker, 1st Halvklassiker, 2st Vasaloppstripplar, 2,5st Höga Kusten Trail, 2st Olympisk Triathlon distans och min första IronMan (2019). Drömmer om att fortsätta leva det liv jag vill leva med knäartros och en reumatisk sjukdom.

11.000 m Open Water på 9 dagar!

Publicerad 2023-06-29 00:07:21 i Allmänt, Löpning, Simning, Triathlon, Tävling,

Nu har det gått ca 14 dagar efter Vätternrundan, min 9:e tur runt sjön. Efter omständigheterna är jag nöjd med genomförandet. Jag körde i princip hela loppet med 2 fungerande växlar! Tyngsta växeln var ok trots att jag inte orkade använda den hela loppet. Lättare växeln var däremot tung i tunga uppförsbackar, så troligtvis hade en lättare växel känts bättre. MEN ska inte klaga trots att varje uppförsbacke blev ett intervallpass. 😂

Jag har redan planerna för min 10:e Vätternrunda 2024. Blir med ett team igen och ingen solocykling som iår.

Simningen då? Och uppladdning till Vansbrosimningen? Och denna gång får jag en guldmedalj 🥇 😊

Hittills har jag hunnit simmat Open Water 11.000m på ca 9 dagar. Det känns bättre och bättre och jag känner mig bekvämare och bekvämare. Dock går det sakta ff men huvudsaken är att jag känner mig bekväm 👍

Jag kommer simma varje dag lite varierat och byta distanser och intensitet. Totalt borde jag komma upp i över 20.000m innan Vansbrosimningen.

Jag är impulsiv och känner direkt då simningen känns bra och också löpningen går framåt att jag direkt fick sug efter en triathlon tävling. IronMan 140 el 70 känns för nära inpå. Däremot fanns en olympisk distans om 5v, Stockholm Triathlon Lör 5 aug. Det ska bli jättekul och jag har lite revansch från loppet 2015 då simningen havererade.

Race with a smile 😊

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela