aszombie.blogg.se

Mitt liv med Ankyloserande Spondylit, mina drömmar och drivkraft. Kunde knappt gå för några år sedan och hade nästan gett upp. Nu har jag genomfört 9st Svenska Klassiker, 1st Halvklassiker, 2st Vasaloppstripplar, 2,5st Höga Kusten Trail, 2st Olympisk Triathlon distans och min första IronMan (2019). Drömmer om att fortsätta leva det liv jag vill leva med knäartros och en reumatisk sjukdom.

36h kvar till start

Publicerad 2022-06-16 23:34:44 i Allmänt, Cykel, Träning, Tävling,

Nu vet jag att det går alldeles utmärkt att cykla så jag är så redo jag kan bli till enda försöket att klara Vätternrundan 2022! Det är ett speciellt lopp på det är relativt långt (315km) och att man bara har en chans, ett lopp per säsong. 

Ja Lidingölopp är också bara ett lopp men Vätternrundan är speciellt! Det är långt, väder kan spela stor roll (regn, blåst), det kan hända något med cykeln, mm. Vasaloppet har 3 lopp som räknas in i En Svensk Klassiker, också Vansbrosimning.

Så formen är inte 100% men jag kommer hänga med teamet så länge jag kan tillföra något! Annars släpper jag och kör solo om jag inte hittar annan klunga.

Känner inget i knäet då jag cyklar! Lite värre att stå/gå.

Nu kör vi 👍😊
(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela